Vyberte možnost Stránka

Co by měl chlap jíst na podzim? Vydatná a pikantní jídla

Co by měl chlap jíst na podzim? Vydatná a pikantní jídla
Rate this post
!AdSense – before content



Venku je zima a to znamená jediné, podzimu přizpůsobit nejen šatník, ale také jídelníček. Zjistěte, co by měl chlap jíst na podzim, aby byl opravdovým chlapem a ne ploužící se troskou.

Ano mlhavá rána, přízemní mrazíky a deprese na každém kroku jsou náročná. Na druhou stranu, když si muž uvaří něco vydatného, něco zvlášť dobrého a něco co zahřeje zároveň, hned se ty nástrahy podzimu snášejí lépe.

Co na podzim jíst? 

Zaměřte se na svá oblíbená jídla, ale do svého chutného repertoáru zařa´dte i sezónní plodiny, které dají vašemu tělu nejvíce vitamínů a dalších zdraví prospěšných látek.

Podzimní chutě si užívejte všemi smysly! Jezte očima, vychutnávejte svým zmlsaným gurmánským jazýčkem a pilujte si čich nad vůněmi pečené dýně i opékaného masa.

Obsah článku

Oranžová je in – na talíři i v šatníku!

Před nedávnem jsme vás zasvětili do oranžového stylu, co se podzimního oblečení pro muže týká. Ani dnes vás nebudeme od oranžové nijak odrazovat. Dýně je nejprofláklejší plodinou podzimu a není se čemu divit:

co-jist-na-podzim

Vydatná snídaně, chutný oběd a sytá večeře. To jsou zásady podzimního jídelníčku muže. Foto: Pinterest

Na podzim vás musí jídlo zahřát!

Přizvěte do svého kuchařského portfolia pikantní koření a kulatou zeleninu. Důležitý je také dostatek červeného masa. Jídlo si připravujte z libového hovězího, kapusty, řepy, mrkve, zelí. Přizvěte také smetanu. Používejte hojně chilli, zázvor, skořici, hřebíček, anýz, kari, pepř. Vaše pokrmy by měly být především tepelně upravené.

“Dýně je nedocenitelná pro každého lenocha, gurmána i ochlastu. Posiluje imunitu, dělá jídelníček pestřejším a zasytí i při té největší opici.“

Když máte chuť na sladké?

Nepečené dezerty jsou chutná rychlovka, ale vaše tělo a jazyk nyní více ocení jablečný štrúdl s ořechy, hruškový koláč nebo čokoládový dortík. K tomu pak černý čaj s medem a citrónem, grog a teplý mošt v alko i nealko verzi.

Nenechte si ujít: 3 podzimní koktejly

!AdSense – after content



O autorovi

redaktor

O všem možném pro Vás píše tým z internetového magazínu www.muzskystyl.cz

O nás

 

MužskýStyl.cz už od roku 2013 pravidelně přináší novinky ze světa pánské módy, oblékání, vztahů a žen, zdraví a sportu, dobrého jídla a pití, zábavy, bydlení, financí a další zajímavá témata, která každému správnému gentlemanovi nesmí uniknout. Mužský styl udává styl, trendy tak, abysme my chlapi šli s dobou, která se mění ze dne na den. Avšak my jdeme s dobou a nic nás nezastaví!






Chceš moderní hodinky s chytrými funkcemi? Stylové Apple Watch SE 2022 jsou tu pro tebe!

Styloví muži, potřebují občas vypadnout s partou a strávit volný víkend někde na chatě. Ideální příležitost na pánskou jízdu je podzimní vinobraní. Skvělou párty zažijete, když si najdete ubytování na Jižní Moravě v pěkném vinném sklípku, kde se dobře najíte, pobavíte a navíc otestujete kvalitní vínka při degustaci. Pokud vinobraní nestihnete, rezervujte si chaty na Silvestra, kde s partou oslavíte příchod nového roku a k tomu si v případě vhodných sněhových podmínek výborně zalyžujete.