Vyberte možnost Stránka

Vyberte si chytré hodinky, které splní všechny vaše požadavky

Vyberte si chytré hodinky, které splní všechny vaše požadavky
Rate this post

 

Pokud máte rádi různé technické vychytávky, které vám v mnohém usnadní a zpříjemní život, určitě si budete libovat i v přítomnosti chytrých hodinek. Jejich nabídka je naprosto obšírná, a tak si můžete vybrat model s různým počtem funkcí, různou velikostí paměti, z velmi mnoha vzhledů od sportovních přes elegantní po extravagantní.

Pro koho jsou sportovní hodinky ideální?

Pokud je telefon, internet, chatování, smskování, telefonování vaším denním chlebem, budete chytré hodinky s velkou pravděpodobností „milovat“. I sportovci si je nemohou vynachválit. Dovedou pomoct s tréninkem, pohlídat efektivitu sportování na tělo, pohlídají tělo a jeho základní funkce… Mezi nejlepší výrobce, kteří zdokonalují tento typ hodinek s ohledem na sportovce, patří bezesporu značka Suunto. Pokud sportujete a vyberete si je, určitě nebudete litovat.

Chytré hodinky umí mnohé. Za pomoci propojení s vašim smartphonem budete mít přehled o všem, co se kde děje, jaká vám přišla upozornění ze sociálních sítí, že vám přišla sms, že někdo volal… a to vše, aniž byste museli vytáhnout telefon. Zvláště v zimních měsících to velmi oceníte.

Dostupnost pro každého

Co se týče ceny, chytré hodinky můžete pořídit už za necelých 1 000 Kč, avšak cena se může vyšplhat i na 20 000 Kč a výš. Záleží na tom, co vše má váš model umět, jak velkou kapacitu paměti má mát, také co očekáváte od vzhledu a zda se spokojíte s „obyčejnými“ chytrými hodinkami, nebo chcete model od předního návrháře, který se spojil s kvalitním výrobcem chytrých hodinek.

K oblíbeným typům těchto hodinek patří značky Garmin, Huawei, Marea, Rubicon, Fossil a další. Chytré hodinky jsou zároveň skvělým dárkem, který můžete věnovat vašim dětem, partnerce nebo třeba výbornému kamarádovi. Vždy najdou uplatnění, ať už to sportovní, nebo budou částečně suplovat telefon.

O autorovi

redaktor

O všem možném pro Vás píše tým z internetového magazínu www.muzskystyl.cz

O nás

 

MužskýStyl.cz už od roku 2013 pravidelně přináší novinky ze světa pánské módy, oblékání, vztahů a žen, zdraví a sportu, dobrého jídla a pití, zábavy, bydlení, financí a další zajímavá témata, která každému správnému gentlemanovi nesmí uniknout. Mužský styl udává styl, trendy tak, abysme my chlapi šli s dobou, která se mění ze dne na den. Avšak my jdeme s dobou a nic nás nezastaví!






Chceš moderní hodinky s chytrými funkcemi? Stylové Apple Watch SE 2022 jsou tu pro tebe!

Styloví muži, potřebují občas vypadnout s partou a strávit volný víkend někde na chatě. Ideální příležitost na pánskou jízdu je podzimní vinobraní. Skvělou párty zažijete, když si najdete ubytování na Jižní Moravě v pěkném vinném sklípku, kde se dobře najíte, pobavíte a navíc otestujete kvalitní vínka při degustaci. Pokud vinobraní nestihnete, rezervujte si chaty na Silvestra, kde s partou oslavíte příchod nového roku a k tomu si v případě vhodných sněhových podmínek výborně zalyžujete.