Vyberte možnost Stránka

Dovolená all inclusive – 5 tipů, jak nepřibrat kila navíc?

Dovolená all inclusive – 5 tipů, jak nepřibrat kila navíc?
Rate this post
!AdSense – before content



Dovolená pro chlapa znamená také skvělé jídlo, respektive neomezené množství skvělého jídla. Bohatě prostřené švédské stoly po celý den mohou ale způsobit nechtěný nárůst váhy. Jak se tomu vyhnout?

Dovolená all inclusive nemusí nutně znamenat kila navíc!

Ať už vyrážíte kamkoliv, vždy budete chtít ochutnat co nejvíce z místní kuchyně, vypít co nejvíce osvěžujících nápojů a sníst maximální množství připravovaných specilit. Ve výsledku si tak kromě krásného opálení a úsměvu na rtech přivezete i hezkých pár kilo navíc.

Klasicky chlap přibere 3-4 kilogramy za týden dovolené. 

Připravili jsme 5 osvědčených tipů, co dělat, aby se vám to nestalo!

Celý rok se snažíte zhubnout do plavek, a když se vám to podaří, na dovolené svou celoroční snahu zase pěkně pošlete do kytek. Je to nutné?

Obsah článku

Ke každému jídlu porce zeleniny a ovoce

K snídaňové porci vajec, šunky, slaniny si dejte čerstvou zeleninu. K obědu zvolte jako přílohu zeleninový salát nebo zeleninu grilovanou, která vám bude prostě chutnat. Stejně tak večeře by neměla s množstvím zeleného zůstat pozadu.

Chytá-li vás chuť na sladké, sáhněte po ovoci. Meloun, pomeranče, nektarinky – to vše je samo o sobě dost sladké a navíc vše chutná mnohem lépe, než to, co si kupujete v českých obchodech.

all-inclusivePravidelnost

I když plná penze nabízí neomezený celodenní přístup k jídlu a pití, vy se snažte o dodržení 5 porcí za den. Snídani si dopřejte královskou a nešiďte ani svačiny.

Pitný režim

U moře je nutné dodržovat pitný režim více než kdy jindy. Nedostatek vody navíc vyvolává pocit hladu. Proto kromě frappéčka, alkoholických drinků choďte na bar i pro minerální vodu. Jen pro info sklenka vína nebo piva je lepší než tvrdý alkohol.

Kalorické bomby ve zdravější verzi

Namísto zmrzliny si dejte mražený jogurt, místo kravského sýru sýr kozí, červené maso nahraďte mořskými plody. Tak prosté a tak účinné!

Více hříchů, více pohybu

Když už hřešíte, co se nezdravého jídla a pití týká, snažte se o více pohybu. Plavání v moři je skvělý relax a kraul nebo znak perfektně pálí kalorie. Zapojit se můžete i do animačních programů.

!AdSense – after content



O autorovi

redaktor

O všem možném pro Vás píše tým z internetového magazínu www.muzskystyl.cz

O nás

 

MužskýStyl.cz už od roku 2013 pravidelně přináší novinky ze světa pánské módy, oblékání, vztahů a žen, zdraví a sportu, dobrého jídla a pití, zábavy, bydlení, financí a další zajímavá témata, která každému správnému gentlemanovi nesmí uniknout. Mužský styl udává styl, trendy tak, abysme my chlapi šli s dobou, která se mění ze dne na den. Avšak my jdeme s dobou a nic nás nezastaví!






Chceš moderní hodinky s chytrými funkcemi? Stylové Apple Watch SE 2022 jsou tu pro tebe!

Styloví muži, potřebují občas vypadnout s partou a strávit volný víkend někde na chatě. Ideální příležitost na pánskou jízdu je podzimní vinobraní. Skvělou párty zažijete, když si najdete ubytování na Jižní Moravě v pěkném vinném sklípku, kde se dobře najíte, pobavíte a navíc otestujete kvalitní vínka při degustaci. Pokud vinobraní nestihnete, rezervujte si chaty na Silvestra, kde s partou oslavíte příchod nového roku a k tomu si v případě vhodných sněhových podmínek výborně zalyžujete.