Vyberte možnost Stránka

Multimediální tvorba je atraktivní obor, který baví!

Multimediální tvorba je atraktivní obor, který baví!
Rate this post
!AdSense – before content



Naše doba je drsná a vlídná zároveň. Z jednoho pohledu se každý moderní muž musí vyrovnat s vysokým očekáváním svého okolí a splňovat značné nároky – bez řádného studia a dosažení vzdělání v atraktivním oboru nelze v budoucnu získat perspektivní pracovní uplatnění se zajímavým finančním ohodnocením. Na druhou stranu je přece skvělé, že nám dnešní doba nabízí příležitosti, které stačí pouze uchopit a už nepustit. Řeč je samozřejmě o vzdělání a studiu, během něhož každý získá potřebné dovednosti a znalosti, ty pak lehce využije na trhu práce.

I když vy jako rodič již perspektivní práci máte, myslete na své potomky a jejich budoucnost. Tlačit dítě do vámi vybraného zaměření je hloupost, ale nikdy neuškodí ukázat správnou cestu, která jim přivede úspěch.

Jedním z takových oborů, který je hodný doporučení, je multimediální tvorba. Přece jen technika a internet jsou média, na níž naše současná společnost stojí!

Multimediální tvorba otevírá ty správné dveře

Nový obor byl otevřen pro absolventy základní školy na Střední škole cestovního ruchu ARCUS, s.r.o. v Praze. Obor je pro ty studenty, kteří se zajímají o počítače, design, reklamu, úpravy fotografií apod. Trendy zaměření je tvořeno z několika vzájemně propojených předmětů. Studenti jsou vzdělávání v designu, multimediálních technologiích, multimediální tvorbě, digitálních fotografiích, figurální kresbě, animaci a výpočetní technice. Celkově zajímavé předměty jsou pak rozšířené ještě o jazykové vzdělání v celosvětově rozšířených jazycích (angličtina, němčina, španělština, francouzština a ruština).

Během celého období studia se žáci učí tvořit i spravovat webové stránky, seznámí se marketingem a managementem multimediální tvorby. 

Tyto výhody ocení i váš potomek

Někdy je obtížné své děti přesvědčit o správnosti vámi ukázaného směru, ale studijní obor multimediální tvorba je atraktivní pro každého teenegera. Populární předměty lákají samy o sobě, když se k tomu pak připočte vstřícný přístup školy a individuální zaměření na každého studenta zvlášť, nebudete muset o vyplnění přihlášky vůbec diskutovat.

O tom, že škola přistupuje k výuce moderně svědčí i fakt, že každý student dostává ke svému studiu iPad mini zdarma, k tomu přístup do online systému, kde jsou k dispozici všechny studijní materiály.

Škola je vybavená moderní výpočetní technikou, k počítačům mají žáci přístup každý den. 

Co považujeme za vůbec největší výhodu celé výuky je možnost vzdělávání v rámci práce v reálné firmě CK ARCUS. Studenti se pohybují ve skutečném prostředí společnosti, učí se tak, jak to chodí “tam venku“ a ze svých výsledků mohou mít i vlastní finanční prospěch.

arcus

Všechny potřebné informace najdete na www.multimedialnitvorba.cz

!AdSense – after content



O autorovi

redaktor

O všem možném pro Vás píše tým z internetového magazínu www.muzskystyl.cz

O nás

 

MužskýStyl.cz už od roku 2013 pravidelně přináší novinky ze světa pánské módy, oblékání, vztahů a žen, zdraví a sportu, dobrého jídla a pití, zábavy, bydlení, financí a další zajímavá témata, která každému správnému gentlemanovi nesmí uniknout. Mužský styl udává styl, trendy tak, abysme my chlapi šli s dobou, která se mění ze dne na den. Avšak my jdeme s dobou a nic nás nezastaví!






Chceš moderní hodinky s chytrými funkcemi? Stylové Apple Watch SE 2022 jsou tu pro tebe!

Styloví muži, potřebují občas vypadnout s partou a strávit volný víkend někde na chatě. Ideální příležitost na pánskou jízdu je podzimní vinobraní. Skvělou párty zažijete, když si najdete ubytování na Jižní Moravě v pěkném vinném sklípku, kde se dobře najíte, pobavíte a navíc otestujete kvalitní vínka při degustaci. Pokud vinobraní nestihnete, rezervujte si chaty na Silvestra, kde s partou oslavíte příchod nového roku a k tomu si v případě vhodných sněhových podmínek výborně zalyžujete.