Vyberte možnost Stránka

Tipy pro dokonalý vzhled exteriéru vozidla – leštička a mnohem více

Tipy pro dokonalý vzhled exteriéru vozidla – leštička a mnohem více
Rate this post

 

Udržovat své auto v tom nejlepším stavu je koníčkem mnoha řidičů. Pokud exteriér vašeho vozidla už není to, co býval, nabízí se několik kroků, jak mu navrátit dokonalý vzhled. Zvládnout to přitom můžete svépomocí.

Leštičky na auto

Lak auta postupem času ztrácí svůj lesk a objevují se škrábance a různé poškození. Těm můžete dát sbohem s pomocí leštičky. Leštičky na auto jsou nabízeny různé, liší se především druhy pohybu. Rozdělují se na leštičky rotační, s orbitálním či nuceným pohybem. Pokud hledáte hobby leštičku, se kterou zvládnete pečovat o své auto svépomocí, nejlepší volbou je leštička s orbitálním pohybem. Práci s ní zvládne i zručný začátečník, drobné chyby se během procesu leštění ztratí. Orbitální leštička spojuje ty nejlepší vlastnosti do jediného zařízení.

Ochrana laku

Jakmile je lak opět bez chybičky, je důležité myslet také na jeho ochranu. K tomu pomohou vosky. Vybírat můžete z různých produktů. Dostupné jsou špičkové vosky, které poskytují dlouhodobou ochranu a jejich nanášení je jednoduché. Ochrání lak před UV zářením, kyselými dešti i posypovou solí v zimě. Exteriér bude odolnější i proti různým nečistotám, kterým se v běžném provozu nelze vyhnout.

Tekuté stěrače

Tekuté stěrače sice neposunou vzhled vašeho auta na další úroveň, ale jsou praktickým doplňkem, který oceníte při řízení. Produkt stačí nanést na okna, zejména čelní sklo. Při dešti se obejdete bez použití klasických stěračů. Tekuté stěrače totiž odpuzují vodu, již při rychlosti 50 km/h budete mít čistý výhled i za deště. V zimě vám navíc nepřimrzne okno. Námrazy se snadno zbavíte pomocí stěračů, bez zbytečného zdlouhavého škrábání škrabkou.

Díky péči o exteriér může vaše auto vypadat stále jako nové. Autokosmetika má navíc význam i pro snadnější údržbu vozidla.

 

Zdroj obrázku: YAKOBCHUK VIACHESLAV / Shutterstock.com

O autorovi

redaktor

O všem možném pro Vás píše tým z internetového magazínu www.muzskystyl.cz

O nás

 

MužskýStyl.cz už od roku 2013 pravidelně přináší novinky ze světa pánské módy, oblékání, vztahů a žen, zdraví a sportu, dobrého jídla a pití, zábavy, bydlení, financí a další zajímavá témata, která každému správnému gentlemanovi nesmí uniknout. Mužský styl udává styl, trendy tak, abysme my chlapi šli s dobou, která se mění ze dne na den. Avšak my jdeme s dobou a nic nás nezastaví!






Chceš moderní hodinky s chytrými funkcemi? Stylové Apple Watch SE 2022 jsou tu pro tebe!

Styloví muži, potřebují občas vypadnout s partou a strávit volný víkend někde na chatě. Ideální příležitost na pánskou jízdu je podzimní vinobraní. Skvělou párty zažijete, když si najdete ubytování na Jižní Moravě v pěkném vinném sklípku, kde se dobře najíte, pobavíte a navíc otestujete kvalitní vínka při degustaci. Pokud vinobraní nestihnete, rezervujte si chaty na Silvestra, kde s partou oslavíte příchod nového roku a k tomu si v případě vhodných sněhových podmínek výborně zalyžujete.