Vyberte možnost Stránka

Přemýšlíte o uzavření stavebního spoření? Zjistěte, kde najít to nejvýhodnější!

Přemýšlíte o uzavření stavebního spoření? Zjistěte, kde najít to nejvýhodnější!
Rate this post
!AdSense – before content



Stavební spoření je ideální pro našetření určité částky, kterou pak můžete použít na rekonstrukci bydlení, novostavbu či jako výpomoc svému potomkovi. Jak ale vybrat to nejvýhodnější? Máme pro vás pár zaručených tipů!

Chcete si našetřit, ale nějak se vám to nedaří? Ušetřené peníze v zavařovačce nebo v povlaku od polštáře vždy použijete a pak litujete? Stavební spoření je místem, kde bude částka stále růst až do doby, kdy bude skutečně potřeba! Jak si ovšem vybrat správné spoření? Víte, která kritéria vzít v potaz?

 

Obsah článku

Nejvýhodnější, nejlepší stavební spoření

Je stále stavební spoření výhodnou spořící variantou? Zatímco dříve byla státní podpora 4 500 Kč, dnes je výrazně nižší. Přesto má stavební spoření ještě zajímavé úrokové sazby, které stále mluví pro jeho uzavření z hlediska celkové výhodnosti. Pokud ročně naspoříte 20 tisíc a více, zajistíte si státní odporu ve výši 2 000 Kč. V případě, že chcete skutečně nejvýhodnější stavební spoření, je třeba porovnat úrokové sazby jednotlivých spořitelen.

 

Srovnávání, které je pohodlné a rychlé?

Při představě, že budete muset oběhat všechny pobočky spořitelen a zjistit tak, který jejich produkt je skutečně nejvýhodnější, se o vás pokouší mrákoty? Nemějte obavy, to nejlepší spoření lze nalézt z pohodlí svého domova, rychle a hlavně online!

 

Stavební spoření srovnání

Internetový srovnávač Stavebni-sporeni.tomasdobry.cz vám poskytne možnost najít to správné během několika minut. Vyberete si, kolik chcete měsíčně platit, jak dlouho a pak už jen vyberete spořitelnu s nejvýhodnější nabídkou. Skutečně snadné!

dobry

Pomoc v podobě finančního poradce

Pokud se v této oblasti necítíte být jistí, můžete využít služeb finančního poradce, který vám pomůže s výběrem, upozorní vás na výhody, bonusy a akce.
Chcete mít aktuální přehled o stavebních spořeních? Informujte se o všem podstatném na stránce Stavebni-sporeni.tomasdobry.cz!

!AdSense – after content



O autorovi

redaktor

O všem možném pro Vás píše tým z internetového magazínu www.muzskystyl.cz

O nás

 

MužskýStyl.cz už od roku 2013 pravidelně přináší novinky ze světa pánské módy, oblékání, vztahů a žen, zdraví a sportu, dobrého jídla a pití, zábavy, bydlení, financí a další zajímavá témata, která každému správnému gentlemanovi nesmí uniknout. Mužský styl udává styl, trendy tak, abysme my chlapi šli s dobou, která se mění ze dne na den. Avšak my jdeme s dobou a nic nás nezastaví!






Chceš moderní hodinky s chytrými funkcemi? Stylové Apple Watch SE 2022 jsou tu pro tebe!

Styloví muži, potřebují občas vypadnout s partou a strávit volný víkend někde na chatě. Ideální příležitost na pánskou jízdu je podzimní vinobraní. Skvělou párty zažijete, když si najdete ubytování na Jižní Moravě v pěkném vinném sklípku, kde se dobře najíte, pobavíte a navíc otestujete kvalitní vínka při degustaci. Pokud vinobraní nestihnete, rezervujte si chaty na Silvestra, kde s partou oslavíte příchod nového roku a k tomu si v případě vhodných sněhových podmínek výborně zalyžujete.