Vyberte možnost Stránka

Jak mít posekaný trávník bez práce?

Jak mít posekaný trávník bez práce?
Rate this post
!AdSense – before content



Nebaví vás trávit každý druhý den sekáním? Poradíme vám, jak trávit své volné chvilky zábavněji než se svou sekačkou!

Sekání zahrady může být pro někoho učiněný relax a odpočinek od práce. Jistě, sekání zahrady lze v některých případech považovat za příjemné odreagování se od běžných povinností. Ale, co když chcete trávit svůj volný čas rodinou a přáteli a v ruce chcete držet vychlazenou dvanáctku nikoliv sekačku?

 

Řešení je tak jednoduché! Přenechte svou práci sekačce!

S robotickou sekačkou Honda Miimo si vypěstujete zcela jiný vztah než s tou, co máte nyní doma. Zatímco klasická sekačka potřebuje váš ‘’doprovod’’, zrobotizovaná Honda Miimo bude váš trávník udržovat bez vašeho dohledu.

 

Hloupý chytrý robot

Robotickou sekačku lze na první pohled pokládat za hloupého robota, ale při pohledu druhém už zjistíte, že jde o velice chytrou věcičku.

 

Tady ano a tady už ne!

sekacka-3

Máte strach o záhonek okrasných květin? Nechcete, aby robot při sekání zajel do bazénu? Narážel do pergoly, chodníčku nebo do stromů? Automatická sekačka bude vědět, kam může a kam ne díky úzkému drátku. Ten se natáhne všude tam, kde nechcete, aby sekačka sekala. Celá instalace drátku je jednoduchá a rychlá, drátek ani nijak nepoškodí váš trávník. Sekačka tak může sekat plochy oplocené i ty bez plotu, aniž by jste se museli bát jejího ‘’útěku’’.

Sekat lze kdykoliv a kdekoliv

sekacka-2

Další nespornou výhodou je extrémně tichý chod, díky kterému lze sekat třeba i v noci. Díky tomu tak vstanete a váš trávník bude čerstvě posekaný a připravený na vaší hru s dětmi. I v případě nepříznivého počasí budete mít trávník upravený. Honda Miimo zvládá svou práci během zimy i větru.

 

Hlavně bezpečně!

Robotická sekačka má ráda děti i zvířata. Při jakémkoliv vnějším kontaktu okamžitě zastaví sekání, díky tomu nehrozí ani při jejím zvednutí poranění. Honda Miimo chrání své okolí před úrazem, ale také sebe před odcizením. V případě jejího odnesení přes hranice sekání se spustí hlasitý alarm.

 

Další výhody robotické sekačky Honda Miimo:

  • Sama si dojede do docku a nabije se.
  • Posekaná tráva zůstává na zemi jako mulč. Mulč je velmi jemný, protože sekačka seká často a tráva tak není vysoká.
  • Sekačku lze také ovládat dálkově přes chytrý telefon.
  • Při kontaktu nožů s pevnou překážkou (kamenem) se nože ohnou a vrátí zpět – nezlomí se.
  • Výkonný motor zaručí plynulé sekání i v šikmém terénu.

 sekacka-1

Přečtěte si další zajímavé informace na webové stránce o robotické sekačce Honda-miimo.cz

!AdSense – after content



O autorovi

redaktor

O všem možném pro Vás píše tým z internetového magazínu www.muzskystyl.cz

O nás

 

MužskýStyl.cz už od roku 2013 pravidelně přináší novinky ze světa pánské módy, oblékání, vztahů a žen, zdraví a sportu, dobrého jídla a pití, zábavy, bydlení, financí a další zajímavá témata, která každému správnému gentlemanovi nesmí uniknout. Mužský styl udává styl, trendy tak, abysme my chlapi šli s dobou, která se mění ze dne na den. Avšak my jdeme s dobou a nic nás nezastaví!






Chceš moderní hodinky s chytrými funkcemi? Stylové Apple Watch SE 2022 jsou tu pro tebe!

Styloví muži, potřebují občas vypadnout s partou a strávit volný víkend někde na chatě. Ideální příležitost na pánskou jízdu je podzimní vinobraní. Skvělou párty zažijete, když si najdete ubytování na Jižní Moravě v pěkném vinném sklípku, kde se dobře najíte, pobavíte a navíc otestujete kvalitní vínka při degustaci. Pokud vinobraní nestihnete, rezervujte si chaty na Silvestra, kde s partou oslavíte příchod nového roku a k tomu si v případě vhodných sněhových podmínek výborně zalyžujete.