Vyberte možnost Stránka

Myslivecké potřeby: Víte, co vám nesmí chybět?

Myslivecké potřeby: Víte, co vám nesmí chybět?
Rate this post
Fascinuje vás myslivost a rádi byste se připojili k nějakému spolku, který se na tuto činnost zaměřuje? Pokud odpovídáte ano, je tento článek jako přímo psaný pro vás. Pojďte se mrknout na to, jaké myslivecké potřeby vám ve výbavě nesmí chybět.

Lovecké oděvy mají svá pravidla

Naprostým základem mysliveckého odívání je zelená barva neboli barva přírody. Zelenou lze nosit ve všech odstínech, a případně ji doplňovat šedou a hnědou. Mezi slavnostní barvy patří také bílá a černá. Správné myslivecké oblečení, ať už se jedná o lovecké kalhoty, anebo myslivecké čepice, by však nikdy nemělo obsahovat maskáčový vzor, protože je naprosto nevhodný a nevkusný. Ženy si k lovu oblékají stejně jako muži kalhoty, na slavnostní události mohou mít sukně.
Co se týče pokrývky hlavy, tak jedinou přípustnou variantou jsou myslivecké klobouky, případně zimní čepice. Žádné kšiltovky ani plátěné lehké čepice k mysliveckému stejnokroji rozhodně nepatří. Na klobouk lze následně umístit například trofej z lovu pernaté, a to vždy na jeho levou stranu. Je třeba si uvědomit, že lovecké oblečení není radno brát na lehkou váhu. Myslivecký spolek má svá pevně daná pravidla a ta je zapotřebí bezpodmínečně dodržovat.

Nezapomínejte na zbraně a střelivo

Jak jistě víte, lovecké zbraně jsou nedílnou součástí každé myslivecké výbavy. Začínající myslivci v této problematice často tápou a neví, jaké kulovnice či brokovnice jsou nejvhodnější. Zde záleží na finančních možnostech a způsobu využívání zbraně. Až si ujasníte, jaký typ zvěře chcete lovit, teprve poté se pusťte do výběru zbraně. Neváhejte ani požádat o pomoc zkušené odborníky, kteří vám jistě rádi poradí.
Lovecké potřeby a mnoho dalších produktů nejen pro myslivce najdete na stránkách Kostelecky.cz. Na jediném místě naleznete prakticky všechno od mysliveckého oblečení až po vnadící směsi pro černou zvěř, a to samozřejmě v nejvyšší kvalitě za výhodnou cenu.

O autorovi

redaktor

O všem možném pro Vás píše tým z internetového magazínu www.muzskystyl.cz

O nás

 

MužskýStyl.cz už od roku 2013 pravidelně přináší novinky ze světa pánské módy, oblékání, vztahů a žen, zdraví a sportu, dobrého jídla a pití, zábavy, bydlení, financí a další zajímavá témata, která každému správnému gentlemanovi nesmí uniknout. Mužský styl udává styl, trendy tak, abysme my chlapi šli s dobou, která se mění ze dne na den. Avšak my jdeme s dobou a nic nás nezastaví!






Chceš moderní hodinky s chytrými funkcemi? Stylové Apple Watch SE 2022 jsou tu pro tebe!

Styloví muži, potřebují občas vypadnout s partou a strávit volný víkend někde na chatě. Ideální příležitost na pánskou jízdu je podzimní vinobraní. Skvělou párty zažijete, když si najdete ubytování na Jižní Moravě v pěkném vinném sklípku, kde se dobře najíte, pobavíte a navíc otestujete kvalitní vínka při degustaci. Pokud vinobraní nestihnete, rezervujte si chaty na Silvestra, kde s partou oslavíte příchod nového roku a k tomu si v případě vhodných sněhových podmínek výborně zalyžujete.