Vyberte možnost Stránka

3 Neobvyklé přílohy k masu – Vyzkoušejte je i vy!

3 Neobvyklé přílohy k masu – Vyzkoušejte je i vy!
Rate this post
!AdSense – before content



Určitě vás už nudí klasické přílohy k masu, jako jsou brambory, rýže, těstoviny. Připravili jsme pro vás přílohy, které jste ještě nezkoušeli!

Přemýšlíte, jak do své kuchyně zařadit nové chutě? Pak vám jistě přijdou vhod naše tipy na neobvyklé přílohy k masu, které jsou extra dobré a extra snadné!

Obsah článku

Netradiční přílohy k masu hotové za pár minut!

Kterou vyzkoušíte vy?

 

Pečená mladá mrkev s tymiánem

Potřebujete: svazek mladé mrkve, půl lžíce olivového oleje, pepř, sůl, 3 lžíce másla, 1 lžičku citronové šťávy, tymián.

mrkev

Nejdříve ze všeho

odkrojte od mrkve zelené části a pečlivě jí omyjte. Mladou mrkev není třeba loupat.

2. Troubu předehřejte na 200 °C.

3. Mrkev promíchejte se solí, pepřem a olejem.

4. Mrkev vyskládejte na plech na pečící papír a pečte 30 minut.

5. Mezitím si rozpusťte v pánvi máslo, přidejte tymián a šťávu z citrónu.

6. Opečenou mrkve v ochuceném másle promíchejte. Podávejte s masem.

 
 

Parmazánové brambory

Potřebujete: 2 stroužky česneku, 1 cibuli, hrnek smetany, půl hrnku nastrouhaného parmazánu, čerstvý tymián, 3-4 brambory, pepř, sůl, máslo na vymazání formy.

priloha

Připravte si

alobal a formu na muffiny – tu vymažte máslem.

2. Předehřejte troubu na 180 °C.

3. Oloupejte brambory, česnek a cibuli. Cibuli spolu s česnekem na jemno nakrájejte a brambory na tenká kolečka.

4. Česnek, cibuli, parmazán, tymián, sůl a pepř, to vše smíchejte se smetanou ve velké míse.

5. Do vymazané formy na muffiny začnete vrstvit vždy kolečko brambory a parmazánovou směs. Každý ‘’bramborový muffin’’ končí vrstvou parmazánu.

6. Pečte 35 minut, přikryté alobalem. Po uplynutí této doby alobal odkryjte a pečte dalších 10 minut.

7. Hotové podávejte k masu.

 
 

Pečené Fava fazole s mořskou solí

Potřebujete: čerstvé fava fazole, 2 lžíce olivového oleje, citrón, mořskou sůl.

fazole

Troubu

předehřejte na 200 °C.

2. Fazole promíchejte s olejem a solí.

3. Fazole vyskládejte na plech a pečte 6 minut, dokud fazole lehce nezezlátnou .

4. Fazole podávejte k masu, spolu s čerstvým citrónem. Fazolové lusky lze jíst v případě, že jsou dostatečně mladé, v opačném případě jezte pouze fazolky.

Která příloha vás zaujala nejvíce?

!AdSense – after content



O autorovi

redaktor

O všem možném pro Vás píše tým z internetového magazínu www.muzskystyl.cz

O nás

 

MužskýStyl.cz už od roku 2013 pravidelně přináší novinky ze světa pánské módy, oblékání, vztahů a žen, zdraví a sportu, dobrého jídla a pití, zábavy, bydlení, financí a další zajímavá témata, která každému správnému gentlemanovi nesmí uniknout. Mužský styl udává styl, trendy tak, abysme my chlapi šli s dobou, která se mění ze dne na den. Avšak my jdeme s dobou a nic nás nezastaví!






Chceš moderní hodinky s chytrými funkcemi? Stylové Apple Watch SE 2022 jsou tu pro tebe!

Styloví muži, potřebují občas vypadnout s partou a strávit volný víkend někde na chatě. Ideální příležitost na pánskou jízdu je podzimní vinobraní. Skvělou párty zažijete, když si najdete ubytování na Jižní Moravě v pěkném vinném sklípku, kde se dobře najíte, pobavíte a navíc otestujete kvalitní vínka při degustaci. Pokud vinobraní nestihnete, rezervujte si chaty na Silvestra, kde s partou oslavíte příchod nového roku a k tomu si v případě vhodných sněhových podmínek výborně zalyžujete.