Vyberte možnost Stránka

Z čeho vybírat v pánské obuvi na zimu 2015/2016?

Z čeho vybírat v pánské obuvi na zimu 2015/2016?
Rate this post
!AdSense – before content



Ačkoliv to na zimu za okny příliš nevypadá, stačí vyjít ven a hned je jasné, že zima je, zvláště pak na nohy. Zjistěte, které modely pánské obuvi jsou ideální pro letošní sezónu!

Rozlučte se konečně se svými teniskami a obujte pořádné zimní boty. V nabídce jsou stylové modely známých značek Rieker nebo Bugatti.

Který pár si vyslouží místo ve vašem botníku? 

Obsah článku

Nejvyšší čas na změnu

Mělo by být tradicí, že s příchodem nového ročního období a změny počasí, je čas omrknout nabídku obchodů a doprovodit klimatickou změnu změnou v botníku.

Aby se vám snáze vybíralo, nešli jsme ty nejoblíbenější typy pánských bot pro letošní zimu.

Zajímavé tipy na zimní boty – nenechte si ujít!

Podívali jsme se do nabídky prodejců obuvi a našli jsme opravdu hezké modely zateplených bot na zimu. Do našeho výběru jsme zahrnuli “od každého něco“, aby si vybral milovník kůže, textilie, semiše, bot kotníčkových, vyšších i nižších.

Tyhle kousky se hodí pro mrazivé dny i lehce chladnější počasí. 

1. Bugatti – Pánské zimní zateplené boty s pleteninou ke kotníku

Tyto pánské celokožené kotníčkové boty Bugatti by měly být jasnou volbou pro tuhou zimu. Jde o trendy model, který je uvnitř zateplený středně dlouhým kožíškem. Svršek tvoří broušená kůže v šedém odstínu s kvalitním prošíváním.

bugatti-4

Červené tkaničky a logo dodají šmrnc už tak výraznému designu bot Bugatti. E-shop svetbot.cz

2. Rieker – Pánské zateplené kotníkové extra široké boty s ovčí vlnou

Tmavá zimní obuv Rieker nadchne ty pány, kteří si potrpí na  klasiku, která příliš nevyčnívá. Masivní, místy broušená kůže s hnědým prošíváním je tím příkladem slušivého, nijak extravagantního modelu boty. Kvalitní zpracování, delší huňatý kožich nabízí komfort a styl na každém kroku.

rieker-2

Nemáte rádi zdlouhavé šněrování? Pohodlné nazouvání i vyzouvání zajistí dva zipy. E-shop svetbot.cz

3. Bugatti – Pánské kotníkové módní boty z broušené kůže se šněrováním

Nesundáte oblek ani v zimě? V tom případě svou denní uniformu doplňte o tuto elegantní záležitost. Kotníčkové zimní boty se šněrováním v modrém provedení jsou luxusní záležitostí na každou pracovní poradu, oběd i schůzku s klientem. Hrubý vzorek podešvi a podpatek ošetřený technologií shock absorber nabízí pohodlnou chůzi i na zimním chodníku. Mírné zateplení zajistí, že vám nohy za mírné zimy neumrznou.

bugatti-2

Kotníkové boty Bugatti z broušené kůže a se šněrováním jsou boty pro každého gentlemana. E-shop svetbot.cz

4. Lloyd – Kožené zateplené kotníkové boty s ovčí vlnou

Hladká kožená bota se zateplením a pravou ovčí vlnou je zvláště vhodná pro ty muže, kteří vyžadují od boty funkci a stejně tak i design. Kožená bota nemá výrazné zdobení, přesto upoutá správnou dávku pozornosti, kamkoliv přijdete. Vlna, která “nekouše“, kůže, která netlačí a šněrování, jenž usnadní nazouvání i vyzouvání, to je prostě kombinace, jenž nemůžete odolat!

rieker-1

Vyšší kožená bota se zateplením z pravé ovčí vlny, to se výrobci Lloyd opravdu povedlo! E-shop svetbot.cz

5. Bugatti – Pánské kožené kotníkové boty se šněrováním a zateplením

Další bota je originální a přesto velmi dobře kombinovatelný model. Elegantní a zároveň velmi praktická obuv s mírným zateplením vám bude dělat příjemnou společnost během běžných aktivit i příležitostí. Nápadité zdobení, šněrování a kvalitně zpracované šití, to zní prostě “sakra“ dobře!

bugatti-1

Nejste si jistí touto volbou? Pokud chcete, můžete si boty objednat a v případě nespokojenosti do 30 dnů vrátit – zcela zdarma. To je výhoda nákupu na svetbot.cz

Dobré vědět!

Specializovaný prodejce svetbot.cz vychází svým zákazníkům vstříc, a proto nabízí:

– dopravu zdarma na všechny objednané boty

– v případě potřeby je vrácení i výměna zcela zdarma (poštovné hradí svetbot.cz).

– ve spolupráci s KUP najisto je možné nyní objednat, neplatit a obuv zaplatit až 20. ledna.

Není tak žádné riziko špatného nákupu a platba je odložena až na leden.

6. Bugatti – Pánské zateplené módní tenisky ke kotníku

I přes nabídku stylových zimních bot, vy chcete zůstat věrní teniskám? Značka Bugatti zná potřeby mladého muže, proto do své letošní kolekce zahrnula módní zateplené tenisky s broušenou kůží a textilií.

bugatti-3

S teniskami Bugatti budete v teple a neporušíte svůj osobní styl! E-shop svetbot.cz

!AdSense – after content



O autorovi

redaktor

O všem možném pro Vás píše tým z internetového magazínu www.muzskystyl.cz

O nás

 

MužskýStyl.cz už od roku 2013 pravidelně přináší novinky ze světa pánské módy, oblékání, vztahů a žen, zdraví a sportu, dobrého jídla a pití, zábavy, bydlení, financí a další zajímavá témata, která každému správnému gentlemanovi nesmí uniknout. Mužský styl udává styl, trendy tak, abysme my chlapi šli s dobou, která se mění ze dne na den. Avšak my jdeme s dobou a nic nás nezastaví!






Chceš moderní hodinky s chytrými funkcemi? Stylové Apple Watch SE 2022 jsou tu pro tebe!

Styloví muži, potřebují občas vypadnout s partou a strávit volný víkend někde na chatě. Ideální příležitost na pánskou jízdu je podzimní vinobraní. Skvělou párty zažijete, když si najdete ubytování na Jižní Moravě v pěkném vinném sklípku, kde se dobře najíte, pobavíte a navíc otestujete kvalitní vínka při degustaci. Pokud vinobraní nestihnete, rezervujte si chaty na Silvestra, kde s partou oslavíte příchod nového roku a k tomu si v případě vhodných sněhových podmínek výborně zalyžujete.