Vyberte možnost Stránka

Jak mít dobrou náladu hned po ránu?

Jak mít dobrou náladu hned po ránu?
Rate this post
!AdSense – before content



Poradíme vám jednoduché fígle, jak se dobře naladit hned po ránu!

Ráno jsou kolikrát těžká, zvláště po propařené noci, ta pondělní nebo ty po delší dovolené!

Jak se dobře naladit hned po vstanutí z postele? 

I když se vám to zdá nemožné, během ranního vstávání můžete hýřit úsměvy a energií. Chce to však dodržovat nakolik chlapských zásad! Záměrně píšeme chlapských, protože se nebude jednat o rady tipu: Naslouchejte zpěvu ptáků a zvukům přírody!

Obsah článku

Co tedy dělat, abyste docílili dobré nálady už ráno?

Vstaňte hned, jak zazvoní budík

Posouvání budíku vám ráno ještě více zprotiví, vstaňte hned, jak zazvoní. Pak si rozsviťte a otevřete okno. Světlo v kombinaci s čerstvým vzduchem vás probere. Zároveň ustelte, aby vás to nelákalo zpět do vyhřáté postele.

Dejte si sprchu

Nemusí být ledová! Vlažnou vodou ze sebe smyjete zbytky ospalosti a navíc získáte pocit čistoty. Pokud vám nedostatek času brání ve sprchování, napusťte si umyvadlo a omyjte si celý obličej.

Čtete chytré tipy: Jak na snadnější vstávání a čerstvý vzhled?

Pusťte si hudbu

Máte nějaký oblíbený singl nebo hudebního interpreta? Mějte jeho CD připravené na každé ráno. Rozvlňte boky, zpívejte, berte svojí ranní show jako možnost uvolnit se před pracovním stresem. Svou energií možná nakazíte i partnerku a dobrá nálada tak bude dvojnásobná!

 

Zacvičte si

Říkáte si, že nemáte čas na ranní cvičení? Skutečně nenajdete 5 minut, během kterých byste se protáhli? Pouhých 5 minut každé ráno vám zaručí nejen lepší náladu, ale také příjemnější pocit na těle.

Snídejte

Silná káva nebo kvalitní čaj probudí vaše smysly a vy tak budete v práci více soustředění. Díky tomu poroste i váš výkon, čehož si jistě brzy všimnou i vaši nadřízení. Navíc, žádný muž nemá náladu se usmívat, když má hlad. Sytý se budete cítit i vypadat spokojeně!

Tak ještě jednou, jak vypadá ráno pravého chlapa?

Nechte se inspirovat!

Místo cvičení vyzkoušejte cvik plank = 2 minuty denně a budete mít perfektně zpevněné tělo.

!AdSense – after content



O autorovi

redaktor

O všem možném pro Vás píše tým z internetového magazínu www.muzskystyl.cz

O nás

 

MužskýStyl.cz už od roku 2013 pravidelně přináší novinky ze světa pánské módy, oblékání, vztahů a žen, zdraví a sportu, dobrého jídla a pití, zábavy, bydlení, financí a další zajímavá témata, která každému správnému gentlemanovi nesmí uniknout. Mužský styl udává styl, trendy tak, abysme my chlapi šli s dobou, která se mění ze dne na den. Avšak my jdeme s dobou a nic nás nezastaví!






Chceš moderní hodinky s chytrými funkcemi? Stylové Apple Watch SE 2022 jsou tu pro tebe!

Styloví muži, potřebují občas vypadnout s partou a strávit volný víkend někde na chatě. Ideální příležitost na pánskou jízdu je podzimní vinobraní. Skvělou párty zažijete, když si najdete ubytování na Jižní Moravě v pěkném vinném sklípku, kde se dobře najíte, pobavíte a navíc otestujete kvalitní vínka při degustaci. Pokud vinobraní nestihnete, rezervujte si chaty na Silvestra, kde s partou oslavíte příchod nového roku a k tomu si v případě vhodných sněhových podmínek výborně zalyžujete.