Vyberte možnost Stránka

Spojte online nákupy s užitečným a přispějte tak na dobrou věc! Jak na to?

Spojte online nákupy s užitečným a přispějte tak na dobrou věc! Jak na to?
Rate this post

Čím dál více lidí nakupuje na internetu a u některých se z toho stává i nový koníček. Na českém internetu zákazníci utratí až 161 miliard Kč ročně. Proč tedy nevymyslet způsob, jak nakupovat a pomáhat zároveň? Možností, jak v dnešní době pomoci je spousta, ale v 99 % musíte zaplatit. V Podpořit přišli na to, jak skloubit příjemné s užitečným a nemusíte platit nic navíc.

Vše funguje celkem prostě. Stačí před vašim nákupem zajít na web Podpořit.cz, tam vyhledat e-shop, ve kterém chcete nakoupit a prokliknout se do něj. Jakmile to uděláte a nakoupíte, obchod pošle část ceny vašeho nákupu na dobrou věc.

Když si tedy budete chtít koupit například nový svetr, vyhledáte na Podpořit Mall.cz, prokliknete se, vyberete si svetr a dokončíte objednávku stejně jako vždy. Po zaplacení pošle e-shop až 25 % z ceny nákupu tomu, kdo to skutečně potřebuje.

Možná si říkáte, že je to skvělý nápad, ale co když na to zapomenu? Není nic snazšího, než si stáhnout Podpořit do vašeho prohlížeče Google Chrome nebo Opera. Pak když navštívíte jeden z 550 partnerských obchodů, vyskočí vám upozornění a vy jednoduše kliknete na tlačítko „Podpořit nákupem“. Po odkliknutí automaticky přispíváte a nemusíte se bát, že zapomenete.

Tímto způsobem se podařilo vybrat téměř 100 000 Kč a pomoct na šesti místech České republiky. Pro mobilní hospic Nejste sami v Olomouci se vybrala částka 15 000 Kč na notebook pro lékaře v terénu. Pro Terezku s mozkovou obrnou se vybrala částka 10 000 Kč na sluchátko a lekce logopedie. Senioři v Domovince Plzeň budou mít z vybrané částky 15 000 Kč zajištěného canisterapeuta. Na podzim tohoto roku pojedou děti z dětského domova Loreta na výlet za poznáním do krásné Olomouce, a to z vybrané částky 16 000 Kč.

Projekt Podpořit.cz má v plánu dále plnit potřeby a přání lidem, kteří to nejvíce potřebují, protože věří, že pomáhat má smysl. Do této pomoci se může zapojit každý z nás, a to pouze dvěma prokliky navíc u online nakupování. Jejich vizí je, aby se tato forma pomoci stala běžnou součástí každého online nákupu v České republice i na Slovensku. K tomu ale budou potřebovat pomoc, a proto vznikla crowdfundingová kampaň, kde je i vy můžete Podpořit!

O autorovi

redaktor

O všem možném pro Vás píše tým z internetového magazínu www.muzskystyl.cz

O nás

 

MužskýStyl.cz už od roku 2013 pravidelně přináší novinky ze světa pánské módy, oblékání, vztahů a žen, zdraví a sportu, dobrého jídla a pití, zábavy, bydlení, financí a další zajímavá témata, která každému správnému gentlemanovi nesmí uniknout. Mužský styl udává styl, trendy tak, abysme my chlapi šli s dobou, která se mění ze dne na den. Avšak my jdeme s dobou a nic nás nezastaví!






Chceš moderní hodinky s chytrými funkcemi? Stylové Apple Watch SE 2022 jsou tu pro tebe!

Styloví muži, potřebují občas vypadnout s partou a strávit volný víkend někde na chatě. Ideální příležitost na pánskou jízdu je podzimní vinobraní. Skvělou párty zažijete, když si najdete ubytování na Jižní Moravě v pěkném vinném sklípku, kde se dobře najíte, pobavíte a navíc otestujete kvalitní vínka při degustaci. Pokud vinobraní nestihnete, rezervujte si chaty na Silvestra, kde s partou oslavíte příchod nového roku a k tomu si v případě vhodných sněhových podmínek výborně zalyžujete.