Vyberte možnost Stránka

Pánské spodní prádlo, se kterým zabodujete

Pánské spodní prádlo, se kterým zabodujete
Rate this post
!AdSense – before content



Spodní prádlo je to první, do čeho vklouznete každé ráno předtím, než si na sebe obléknete zbytek outfitu. Pánové možná svému prádlu nevěnují tolik pozornosti, kolik by měli.

Přitom výběr spodního prádla, které perfektně sedne, pomůže každému muži, aby se celý den cítil pohodlně a v pohodě.

Obsah článku

Správná velikost je základ

Než si koupíte spodní prádlo, začněte tím, že budete sami k sobě zcela upřímní, co se týče velikosti. V případě, že se vám nohavičky boxerek nepříjemně zařezávají do stehen, jsou vám pravděpodobně malé. Když vám trenýrky kloužou pod kalhotami, asi jste zvolili příliš velké spodní prádlo.

Podívejte na čtyři základní střihy pánského spodního prádla, zjistěte, jestli se hodí právě vám.

Slipy? Buďte jako Beckham

Nejlépe padnou mužům, kteří se pyšní širšími stehny a jsou tam dole štědře obdarováni. Slipy dávno nejsou jenom úsměvnou připomínkou 80. let. Dnešní modely jsou pěkné na pohled a dobře sedí. V poslední době si tento druh spodního prádla můžete spojit především se známými fotbalisty, jakými jsou David Beckham nebo Cristiano Ronaldo. Právě oni jsou nositeli širokých a vypracovaných stehen.

Pokud se navíc chystáte obléknout kalhoty z lehkého materiálu, které mohou být v určitém světle lehce průhledné, pak jsou slipy jasnou volbou.

Předveďte se v sexy boxerkách

Oblékněte je, pokud dáváte přednost maximální prodyšnosti. Vyhovují mužům se štíhlejšími stehny, kteří mají rádi pohodlí. S tímto typem spodního prádla vám rozhodně nic nikam nechtěně neuteče. Pokud se rozhodnete svádět ženu, jsou pánské boxerky skvělou volbou. Mezi ženami patří dokonce mezi nejpreferovanější kousky pánského spodního prádla.

panske-spodni-pradlo-boxerky

Dejte si jen pozor na infantilní vzory a motivy.

Nedáte dopustit na pohodlí? Vplujte do trenek

Tento druh spodního prádla si zamilujete pro velmi příjemný materiál. V současnosti vévodí trenýrky všem žebříčkům pánského spodního prádla jako jeho nejuniverzálnější a nejoblíbenější typ. Při jejich výběru skutečně dávejte pozor na velikost. V případě, že si obléknete příliš velké číslo, látka by vám mohla nadouvat kalhoty.

belinda-pradlo-pro-muze

Tip! Celý sortiment pánského spodního prádla včetně tabulky velikostí, která vám pomůže s výběrem, najdete na stránkách Bellinda.cz.

Bokovky pro hipstery

Ano, bokovky pro pány skutečně existují. V podstatě se jedná o kratší variantu boxerek. Tento styl začal být oblíbený ve chvíli, kdy se do módy dostal velmi úzký střih pánských kalhot. Hodí se pro muže se štíhlými stehny a pro ty, kteří se chtějí vymykat a zapůsobit originalitou.

Doporučujeme:

!AdSense – after content



O autorovi

redaktor

O všem možném pro Vás píše tým z internetového magazínu www.muzskystyl.cz

O nás

 

MužskýStyl.cz už od roku 2013 pravidelně přináší novinky ze světa pánské módy, oblékání, vztahů a žen, zdraví a sportu, dobrého jídla a pití, zábavy, bydlení, financí a další zajímavá témata, která každému správnému gentlemanovi nesmí uniknout. Mužský styl udává styl, trendy tak, abysme my chlapi šli s dobou, která se mění ze dne na den. Avšak my jdeme s dobou a nic nás nezastaví!






Chceš moderní hodinky s chytrými funkcemi? Stylové Apple Watch SE 2022 jsou tu pro tebe!

Styloví muži, potřebují občas vypadnout s partou a strávit volný víkend někde na chatě. Ideální příležitost na pánskou jízdu je podzimní vinobraní. Skvělou párty zažijete, když si najdete ubytování na Jižní Moravě v pěkném vinném sklípku, kde se dobře najíte, pobavíte a navíc otestujete kvalitní vínka při degustaci. Pokud vinobraní nestihnete, rezervujte si chaty na Silvestra, kde s partou oslavíte příchod nového roku a k tomu si v případě vhodných sněhových podmínek výborně zalyžujete.