Vyberte možnost Stránka

Platit jako gentleman? Potřebujete stylovou peněženku z kůže

Platit jako gentleman? Potřebujete stylovou peněženku z kůže
Rate this post
!AdSense – before content



Pánská peněženka je stejně důležitý doplněk jako třeba kravata, kapesníček v klopě saka či váš opasek. Jak vybrat tu správnou a jak vlastně správná peněženka pro moderního muže vypadá, na to se podíváme v dnešním článku.

Jako pravý gentleman platíte za dámu v každé situaci, ale stejně je pořád něco špatně? Problém může být ve vaší peněžence. Přece jen už nejste na střední, tak hoďte sentiment za hlavu a zbavte se své věrné společnice na suchý zip.

Pánská kožená peněženka vám udělá službu při každém placení. 

Obsah článku

Jakou peněženku pro muže si vybrat?

Svět peněženek pro muže je mnohými pány nepochopený. Zdá se, že jsou si všechny modely podobné a odlišnosti nejsou ani ve zpracování. Jistě, můžete narazit na obyčejný model peněženky, který vám vydrží věky, ale proč si nepořídit peněženku prémiové značky, která se vyznačuje vysokou kvalitou, precizním šitím, krásným a funkčním designem?

Jeden nákupní tip: Online obchod penezenky-ahal.cz je tím místem, kde se vaše představy o kvalitě splní do puntíku. Převážnou většinu nabídky tvoří dámské a pánské peněženky, najdete tu ale i fajnové pouzdro na doklady či karty.

panska-penezenka-01

Nošení peněženky je věc nadmíru individuální, proto nelze diktovat, jak by správná pánská či dámská kožená peněženka měla vypadat. Doporučení se ale bránit nemusíme. Foto: Pinterest | Penezenky-ahal.cz

Kde nosit drobné? A nosit je vůbec?

Cinkat jako šetřící prasátko? To není moc stylové. Jak ale to udělat, když drobných je zapotřebí (dýška, automaty, drobné nákupy). Možností je několik.

  • Pánská peněženka na drobné mince

Mince máte vždy po ruce a máte i jasno, kolik jich je. Na druhou stranu musíte počítat s tím, že peněženka s mincemi nabude na objemu a najednou se tak nevejde do kapsy. Což vás může otrávit a drobných se začnete zbavovat, nebo si pořídíte pánskou tašku. To je ale už jiné téma. Zpět k peněženkám.

  • Mít speciální peněženku

Málo časté řešení. Nikomu se nechce tahat speciální váček z kůže.

  • Drobné nenosit/mít je v kapsy na volno

Díky vysoké hodnotě mincí, je téměř nemožné platit pouze bankovkami. Když už nějaké drobné máte, snažte se jich zbavit na dýškách nebo je rychle použít.

panska-penezenka-1

Pánská peněženka je stejně důležitý doplněk jako třeba kravata, obuv nebo opasek. Foto: Pinterest | Peněženka pro leváky z obchodu Penezenky-ahal.cz

Dá se pánská peněženka zeštíhlit?

Upřímně, každý nosí ve své peněžence spoustu nepotřebných věcí. První na ráně jsou účtenky. Opravdu není třeba skladovat v peněžence všechna potvrzení o zaplacení. Účtenky si hned po příchodu domů vyndejte a uložte na dané místo. Dalším hodně častým nepotřebným obsahem v peněžence jsou karty. Které z nich jsou zbytečné? Ty, které jste nepoužili za poslední 2-3 měsíce ani jednou.

Platební karta, občanka, řidičák, kartička pojištěnce… Kam všechno dát? Odpovědí je luxusní pouzdro na karty.

panska-penezenka-na-drobne

Nejoblíbenější typ pánské peněženky. Vejde se do ní každá bankovka, místo je tu i na drobné, karty a doklady. Všechno hezky po kupě a šířka peněženky není pořád nijak hrozná. Foto: Penezenky-ahal.cz

Mužský styl doporučuje:

!AdSense – after content



O autorovi

redaktor

O všem možném pro Vás píše tým z internetového magazínu www.muzskystyl.cz

O nás

 

MužskýStyl.cz už od roku 2013 pravidelně přináší novinky ze světa pánské módy, oblékání, vztahů a žen, zdraví a sportu, dobrého jídla a pití, zábavy, bydlení, financí a další zajímavá témata, která každému správnému gentlemanovi nesmí uniknout. Mužský styl udává styl, trendy tak, abysme my chlapi šli s dobou, která se mění ze dne na den. Avšak my jdeme s dobou a nic nás nezastaví!






Chceš moderní hodinky s chytrými funkcemi? Stylové Apple Watch SE 2022 jsou tu pro tebe!

Styloví muži, potřebují občas vypadnout s partou a strávit volný víkend někde na chatě. Ideální příležitost na pánskou jízdu je podzimní vinobraní. Skvělou párty zažijete, když si najdete ubytování na Jižní Moravě v pěkném vinném sklípku, kde se dobře najíte, pobavíte a navíc otestujete kvalitní vínka při degustaci. Pokud vinobraní nestihnete, rezervujte si chaty na Silvestra, kde s partou oslavíte příchod nového roku a k tomu si v případě vhodných sněhových podmínek výborně zalyžujete.