Vyberte možnost Stránka

Hlídací pes? Váš dům vám spolehlivě ochrání IP kamerový systém

Hlídací pes? Váš dům vám spolehlivě ochrání IP kamerový systém
Rate this post
!AdSense – before content



Věříte, že váš psí mazlíček ochrání dům, auto nebo byt před zloději? Stačí jedna voňavá kost nebo flákota masa a nevítaný návštěvník má volnou cestu. Zjistěte jaké jsou spolehlivější možnosti ochrany majetku.

V dnešní době se jen těžko můžete spolehnout na hlídací schopnosti svého psa. V záloze je třeba mít připravený solidní kamerový systém, který vás bude informovat o podezřelém pohybu nejen na vašem pozemku, rovněž i lupiče při trestné činnosti natočí.

Jaký kamerový systém pro rodinné domy zvolit? Poradíme vám, která kamera bude pro váš majetek tou nejlepší ochranou! 

Vaší pozornosti by rozhodně neměly uniknout moderní IP kamery, které zpracovávají obraz rovnou a ten pak v digitální kvalitě odešlou na váš tablet nebo chytrý telefon či na záznamový video server.

IP versus analogové kamery

Každý kamerový systém je složen z kamer a záznamové jednotky, u kvalitních typů je součástí rovněž připojení k internetu, které lze využívat pro sledování přes chytrý telefon, tablet nebo notebook. Kamera je klíčovou částí, její dostatečné rozlišení a velikost pokryté plochy jsou pro kvalitní záznam nejdůležitější.

ip-kamery

A právě tyto parametry jsou u IP kamerových systémů na vyšší úrovni, než u kamer analogových. 

IP kamery přenáší obraz svému uživateli digitálně, tudíž odpadá starost s poruchami obrazu. IP kamery jsou lepší volbou i co se kvality obrazu a jeho rozlišení týká. Jediná IP kamera s rozlišením 1,3 Mpix nahradí 4 analogové kamery!

Za tyto vlastnosti si však uživatel připlatí, náklady na IP systém jsou vyšší než v případě analogového.

Při volbě IP technologie je třeba myslet i na dostatečnou propustnost počítačové sítě. Velký počet kamer může způsobovat zpomalení, proto je třeba síť na IP kamery připravit, tedy zvýšit na dostatečnou rychlost.

Instalace IP kamery

IP kamerové systémy je třeba nechat instalovat odbornou firmou, jenž má s touto prací zkušenosti. Specializovaná firma kamerovysystem.cz vám doporučí vhodný typ pro vaše využití a potřeby.

Všechny potřebné informace, srovnání jednotlivých systémů a kontakt najdete na stránce kamerovysystem.cz

Jak ochráníte svůj majetek vy? Využijte kamerové bezpečnostní systémy

!AdSense – after content



O autorovi

redaktor

O všem možném pro Vás píše tým z internetového magazínu www.muzskystyl.cz

O nás

 

MužskýStyl.cz už od roku 2013 pravidelně přináší novinky ze světa pánské módy, oblékání, vztahů a žen, zdraví a sportu, dobrého jídla a pití, zábavy, bydlení, financí a další zajímavá témata, která každému správnému gentlemanovi nesmí uniknout. Mužský styl udává styl, trendy tak, abysme my chlapi šli s dobou, která se mění ze dne na den. Avšak my jdeme s dobou a nic nás nezastaví!






Chceš moderní hodinky s chytrými funkcemi? Stylové Apple Watch SE 2022 jsou tu pro tebe!

Styloví muži, potřebují občas vypadnout s partou a strávit volný víkend někde na chatě. Ideální příležitost na pánskou jízdu je podzimní vinobraní. Skvělou párty zažijete, když si najdete ubytování na Jižní Moravě v pěkném vinném sklípku, kde se dobře najíte, pobavíte a navíc otestujete kvalitní vínka při degustaci. Pokud vinobraní nestihnete, rezervujte si chaty na Silvestra, kde s partou oslavíte příchod nového roku a k tomu si v případě vhodných sněhových podmínek výborně zalyžujete.