Vyberte možnost Stránka

Nestíháte Valentýna? Tyhle dárky potěší každou ženu

Nestíháte Valentýna? Tyhle dárky potěší každou ženu
Rate this post

Valentýn je za dveřmi a vy ještě nemáte dárek nebo drobnost pro svou milovanou? Nemusíte panikařit, jsou dárky, které udělají zaručeně radost a seženete je téměř všude. Jaký dárek udělá ženě zaručeně radost? To se dočtete v následujícím článku.

Valentýn jako svátek zamilovaných je na našem území již pevně zakořeněný a spousta párů si 14. února dává dárky a drobnosti na důkaz jejich lásky. Tradiční barvou je červená, jako barva lásky a symbolickým tvarem je srdce.

Při výběru dárku není úplně důležité být originální, ale dárek musí být osobní, musí mít nápad a také musí z něj být vidět, že jste nad ním přemýšleli. Vlastní nápad jde vložit téměř do každého dárku. Stačí napsat krásné věnování a hned má dárek osobní nádech.

Obsah článku

Květinou nic nezkazíte

Květiny mají rády snad všechny ženy. Je jen otázkou, vybrat tu správnou. Květin je totiž nepřeberné množství a jak se trefit do vkusu? Pro Valentýn jsou nejoblíbenější květinou růže, červené růže.

Kytice růží nebo je jedna k Valentýnu neodmyslitelně patří. Můžete je zkombinovat s něčím netradičním nebo do nich vložit váš valentýnský dárek. Ke každé květině patří také věnování, na kterém si dejte záležet. Pokud vaše drahá polička nemá ráda růže, zkuste to třeba s tulipány.

Šperky ženy milují

I šperku může být osobní, vždyť už je jeho výběr dá celkem dost práce a soustředění. Ideálním šperkem na Valentýna jsou přívěsky. Můžete jimi totiž zhmotnit vaše společné zážitky, vzpomínky nebo budoucnost.

Zažili jste spolu krásnou dovolenou? Žijete v novém domě? Nebo jste spolu procestovali Evropu? To vše mohou přívěsky zhmotnit a stále vám to připomínat. Navíc přívěskem toho můžete i hodně říci.

sperk-valentyn

Například přívěsek anděla to říká naprosto jasně. Budoucnost krásně symbolizuje přívěsek strom života a vaše city nejlépe vyjádří přívěsek srdce. Záleží jen na vás a stylu vaší milované, jestli má ráda třpytivé přívěsky s kameny nebo jednoduché přívěsky s čistými liniemi.

Místo dárku večeře

Valentýn nutně nemusí znamenat dárky, ale svou zamilovanost můžete oslavit i jinak, třeba společnou romantickou večeří. Můžete zamluvit místo v restauraci a nebo večeři uvařit a připravit sám. To každá žena jistě ocení. Navíc když uvaříte to, co má nejraději.

Nezapomeňte na čokoládu

Sice ne každá žena má rada čokoládu, ale většina ano. Proto čokoládové bonbony a bonboniéry jsou ideálním dárkem na Valentýna. Navíc spousta výrobců má na Valentýna připravená balení s různými vzkazy, ve tvaru srdce nebo s mašlí.

Pro vtipálky ponožky

Není Valentýn váš zrovna oblíbený svátek, ale chcete své milované udělat radost? Zkuste to vtipně, třeba s ponožkami. Veselé ponožky se srdíčky nebo jinými zamilovanými motivy jsou milým a vtipným dárkem na Valentýna. Můžete tak říct, že je vaše láska od hlavy až po paty.

O autorovi

redaktor

O všem možném pro Vás píše tým z internetového magazínu www.muzskystyl.cz

O nás

 

MužskýStyl.cz už od roku 2013 pravidelně přináší novinky ze světa pánské módy, oblékání, vztahů a žen, zdraví a sportu, dobrého jídla a pití, zábavy, bydlení, financí a další zajímavá témata, která každému správnému gentlemanovi nesmí uniknout. Mužský styl udává styl, trendy tak, abysme my chlapi šli s dobou, která se mění ze dne na den. Avšak my jdeme s dobou a nic nás nezastaví!